Träningsharmoni går ut på att finna ett naturligt samband mellan hjärta, kropp och själ

Vår kultur och grundläggande tro på vikten av harmoni grundar sig på svenska värderingar.

Harmoni i form och funktion

Vårt designteam i Stockholm arbetar obevekligt för att våra kläder ska kunna motstå påfrestningar som kommer med olika typer av träning och samtidigt behålla sin fantastiska stil och känsla.

Harmoni mellan hjärta, kropp och själ

Det här är holistisk träning. Våra kläder är designade utifrån en progressiv syn på hälsa och välbefinnande för att möta de ökade kraven på den moderna människokroppen. Grundtanken är enkel: Vi behöver en kombination av fysiska och mentala aktiviteter för att hålla oss lyckliga, hälsosamma och framgångsrika. Casall är bland de främsta inom holistisk träning och arbetar med några av världens bästa personliga tränare och experter inom medicin och alternativa hälsometoder, allt för att designa kvalitativa redskap och sportkläder för såväl proffs som vardagsidrottare.

Produkter med passion

I allt vi gör finns en respekt för miljön och vår planet. Vi vet att det är svårt att vara 100 % hållbara men det stoppar oss inte från att hela tiden göra vårt bästa för att minska vår påverkan. En stor del av planeringen innefattar att brainstorma kring smartare lösningar för produktdesign och tillverkningsmetoder. Det är anledningen till att vi skapar några av industrins mest långlivade produkter, vilket leder till mindre avfall och motverkar slit och släng-kulturen.