Personuppgiftspolicy

Vi på Casall är måna om att skapa en säker och trivsam shoppingupplevelse för dig. Vi vill informera dig om hur vår hemsida fungerar, vad vi gör, hur vi gör det och hur det kan påverka dig.

PERSONUPPGIFTER

När du handlar på casall.com kan det hända att vi samlar in personuppgifter från dig, detta görs när du genomför ett köp på casall.com, registrerar dig till vårt nyhetsbrev samt att information kan insamlas av cookies. Vi tar din sekretess på allvar och kommer behandla dina personliga uppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204). 

Vilken information samlar vi in?

Dessa uppgifter används för att Casall ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och ge dig den service du förväntar dig. Uppgifterna används för att kunna leverera de varor du köpt, avisera leveransen via sms, men även för att kunna rikta våra erbjudanden, skicka nyhetsbrev och annan direktreklam.

Som kund kan du ta del av dina sparade uppgifter och justera eller radera dessa när du vill. Du kan även avregistrera dig till framtida erbjudanden.

Vad är Cookies?

Cookies är textfiler som lagras på din hårddisk när du besöker hemsidor. Vi använder oss utav cookies i syften som webbfunktionalitet, webbstatistik och marknadsföring. de cookies vi använder samlar inte in någon information som kan användas för att spåra eller identifiera individer. 

Du kan inaktivera redan insamlade cookies på din dator genom att ändra webbläsarens inställningar för cookies.

Varför använder vi cookies?

Vissa coookies är nödvändiga för att hemsidan ska fungera optimalt. Denna typen av cookies håller ordning på dina inställningar och gör din shoppingupplevelse bekvämare genom att till exempel känna igen din enhet samtidigt som den kommer ihåg dina preferenser och inställningar.

Andra cookies används för att samla in information som exempelvis hur länge du besöker vår hemsida, vilka sidor du besökt, om ett köp genomfördes eller demografisk information som ursprung, kön eller ålder. Den här typen av information används i analytiska syften och gör det möjligt för oss att skapa den bästa möjliga shoppingupplevelsen för dig.

Tredje parter

Informationen som vi samlar in kan komma att delas med våra nära samarbetspartner för analytiska syften. Inga personuppgifter kommer dock att skickas vidare, bytas eller publiceras utanför vår organisation och våra samarbetspartner.

Casall förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte, dock kan vi förmedla dina uppgifter för att kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Till exempel kan Casall förmedla adressuppgifter till våra speditörer i samband med leverans, samt dina personuppgifter till organisationer som hjälper oss med kreditupplysningar.

OMDÖMEN

Genom att lämna eventuella omdömen på casall.com ger du Casall rätten att publicera dem på casall.com samt i andra kanaler och medier. Casall förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort inskickade omdömen.