NO GYM? NO WORRIES

HOME TRAINING TOOLS

Köp nu

LIFE IN BALANCE

Self care is the new Health care! Vi är många som just nu jobbar hemifrån och försöker minimiera denna kris som vi alla befinner oss mitt i. I dessa utmanande tider reflekterar vi över vad som faktiskt är viktigt i livet, hur vi finner balans, hur vi tar hand om vår hälsa, hur vi håller humöret uppe och hur vi hanterar denna nya vardag. Genom att fokusera på bra rutiner så hoppas vi att vi kan hjälpa till att motivera Dig att fortsätta leva ett hälsosamt och produktivt liv.

KÖP NU

RÖRLIGHETSTRÄNING

Jobbar du hemifrån i dessa tider? Märker du av stelhet i under- och överkropp efter en lång arbetsdag från hemmakontoret? Vi står inför en tid av förändringar och ibland hänger inte riktigt kroppen med...

Casall Ambassador Peter Szabo - Rörlighetscoach och Naprapat på UCSP - har tagit fram ett träningsprogram med 6 rörlighetsövningar som du enkelt kan genomföra mellan videomötena, i kaffepauserna eller efter arbetsdagens slut.

 

TESTA TRÄNINGSPASSET

URBAN RUNNING

Oavsett väder så har vi tekniska löparkläder som hjälper dig igenom löparpassen. Löpartights med tekniska lösningar som minimerar friktion och perfekt passform och löparjackor som är vindtäta, vattenavstötande, har förvaring till nyckeln eller telefon – träningskläder med alla möjliga detaljer som gör att du inte tappar farten när du söker nästa endorfinkick i löpspåret.

KÖP NU

UPP TILL 30% PÅ TRÄNINGSMASKINER

Har du ett rum ledigt som du inte vet hur du ska inreda? Varför inte passa på att hålla igång konditionsträningen - kolla in våra träningsmaskiner som kan levereras direkt till ditt hem. 

KÖP NU

HIIT & RUNNING

Känn dig extra stark och kraftfull i våra träningskläder specifikt framtagna för högintensiv träning. Träningskläder där vi fokuserat lite extra på tekniska lösningar och material  med överlägsen andningsförmåga - så du kan fokusera på att prestera ännu bättre utan att behöva tänka på vad du har på dig.

Köp nu

Snap it, Tag it, Share it.

@casall
Se mer @casall