LIFE IN BALANCE

Utforska

Snap it, Tag it, Share it.

#casall
Se mer #casall

URBAN MOVEMENT

Från riktigt sena löprunder på kvällen under stadens ljus till en lunch på ett kafé i ett par riktigt bra och snygga träningstights, Urban Movement är den ultimata kombinationen av mode och funktion.  
Köp nu

RES MED CASALL!

Casall BREATHE passar dig som vill åka på ett holistisk retreat som fokuserar på mer än bara träning. BREATHE är en livsoptimering där fokus ligger på kost och näring, meditation, rörelse, självutveckling, knyta nya spännande kontakter och att finna inre harmoni.  Under varje dag håller dina träningscoacher; Heart, Body och Soul för att skapa den perfekta harmonin i kroppen. 

Under denna weekend kommer du få ta del av flera roliga, utmanande och innovativa träningspass. Vi kommer jobba med kroppen i alla rörelseplan och använda lättare tools på vissa klasser. Träningspassen kommer bli som en verktygslåda du lätt kan plocka fram hemma när inspirationen tryter. Boka din plats!

Den efterlängtade CASALL+MAGNUS kollektionen är här! Designad i samarbete med träningslegenden Magnus Lygdbäck, är detta den ultimata träningskollektionen för alla personliga tränare.

Till Kollektionen