VÅRENS NYA FÄRGER & MÖNSTER

SHAPE UP

SHOPPA NU

LOUNGEWEAR

Vår nya loungewear kollektion är tillverkade av en organisk bomullsmix eller återvunna tyger. Dessa stilar kombinerar snygg design och högsta kvalitet - kombinera dem med ett par snygga tights och du är redo för allt från zoommötet, yogamattan eller powerwalken.

SHOPPA NU

Den här handsken skiljer sig från alla andra träningshandskar på marknaden eftersom den har en unik ViralOff®-behandling från Polygiene® Stays Fresh Technologies som skyddar mot virus och bakterier. 

SHOPPA NU

LIKE NO OTHER

PRISVINNANDE SPORT-BH:AR SEDAN 1984

Ojämförlig slitstyrka. Överlägset stöd. Det är stor skillnad på sport-bh och sport-bh. Vilken väljer du?

SHOPPA NU

TRÄNA HEMMA

All träning är bra träning och den du gör hemma är precis lika effektiv som någon annan. För att du ska kunna maxa träningen hemma krävs rätt utrustning. 

 

SHOPPA NU

HIIT & LÖPNING

Känn dig extra stark och kraftfull i våra träningskläder specifikt framtagna för högintensiv träning. Träningskläder där vi fokuserat lite extra på tekniska lösningar och material med överlägsen andningsförmåga - så du kan fokusera på att prestera.

SHOPPA NU

PROFESSIONELL TRÄNINGSUTRUSTNING TILL HEMMET?

Bygg ett hemmagym som du faktiskt kommer att använda med skräddarsydda paket för styrke- och konditionsträning. Spar pengar och tid genom en konsultation med en av våra specialister. Boka här!

LÄS MER

Snap it, Tag it, Share it.

@casall
Se mer @casall